2017. feb 22.

Családi kis cégek, civilek a jog csapdájában, a bürokrácia fogságában 2017! Itt tenni kellene a parlamentnek!

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Családi kis cégek, civilek a jog csapdájában, a bürokrácia fogságában 2017!   Itt tenni kellene a parlamentnek!

 

Magyarországon a választók figyelme még nem ért el a mindennapjaikat érintő durva jogi beavatkozásokig és azok gépies és antihumánus hivatali gépezetéig.

 

 

Mérsékelt demokrata politika – szándékai szerint eltörölné a bürokráciát növelő, a családi cégeket, civileket tevékenységüktől elvonó, számukra sok kiadást teremtő – azon törvényeket, melyek 2017-ben a KKV és civilszervezetek tömeges eltűnéséhez vezethetnek!

 

 

Konstruktív politika támogatja a bürokráciát és terheket csökkentő politikai döntéseket!

Konstruktív politika támogatja a bürokráciát és terheket csökkentő politikai döntéseket!

 

 

Mérsékelt demokrata politika – Magyarország nyugalma és a családok számára sikeressége érdekében – a cégek módosításait, a civilszervezetek bürokratikus kötelezettségeit, legalább 5 év türelmi idővel meghosszabbítaná, ezt javasolja a hatalmon lévő politikai döntéshozóknak.

 

 

Magyarországon a belső piac gyengeségei, a magyarországi fogyasztás viszonyai vidéken és középvárosokban Budapesten, semmilyen módon nem igazolják vissza a cégek számára a költségek és bürokrácia ilyen mértékű – mesterségesen kialakított megnövelését, jogi szabályozóit!

 

 

Építő politika nem fogadhatja el a családok vállalkozásainak bürokratikus megsemmisülését.

 

Hol van a magyar ellenzék hatásos fellépése a választók érdekében ma?

 

 

Mérsékelt demokrata politika minden eszközzel elkerülné a magyar családok cégeinek, civiljeinek lelketlen cégbíróságok általi bedarálását.

 

 

Most tud tenni a magyar jogalkotó, a magyar parlament a magyar cégek, magyar civilek érdekében – a rossz törvények valósághoz igazításával, eltörlésével!

 

 

 

Szólj hozzá

politika politikus költségvetés vállalkozás kkv országgyűlés magyar politika mérsékelt demokrata mérsékelt politikus Országbíró Zoltán politikus kortárs politikus családi cégek új politikus refompolitikus reform politikus