2024. ápr 07.

A valóság a jó magyar emberek élete lehet politikai iránytű? Stop politika kárai!

írta: XXI.század - magyar pillanatok
A valóság a jó magyar emberek élete lehet politikai iránytű? Stop politika kárai!

Milyen a mai magyar élete? Most Magyarország forduljon a jóléti állam felé!

 

 

 

Most a politika jön......Magyarország ma a Covid árnyékában van! Stop politika és kárai!

 

 

Most más és több kell!  Politikai iránytű mozgása a Covid árnyékában ma Magyarországon!

Nagy a kérdés, nagy a kilengés a most és ma Magyarországán – mikor tesz többet az állam, a hatalom a Covid károsult emberekért, a jogalkotás torzulásai veszélyeztetett családokért?

Miért vált Magyarországon 20210 után a legrosszabb jogalkotási gyakorlat uralkodóvá, okozva súlyos károkat a mai magyar embereknek..?

Más és több kell a politika és hatalom szereplőitől – felismerni az okozott károkat, a Covid kárait valósan enyhíteni, merész államférfi szemléletű döntésekkel. (Rossz szabályok deregulálása, szükség szerint valódi segítség az álláskeresőknek, amnesztiák a károsultaknak stb.)

 

 

Nem áll meg a jó magyar  politikusok számára a politikai idő! A jóléti állam gyors intézkedései hiánya és mellette a politikai iszap növeli a mai magyar emberek kárait vidéken, Pesten.

Eldöntetlen dilemma ma még, hogy mit jelentett a Nemzeti menet Magyarországon….

Abban nem tévedett a menet megálmodója, hogy megváltozik a politikai tér, más kell és több jóléti állam szerepvállalás!

 

 

Országbíró Zoltán

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata kérdése évek óta: “Hol van még hiteles politikus?”

 

 

Számos megszokott jó magyar  politika által ásott árok a Covid és válság hatására megomlani látszik…….

Mérsékelt demokrata politikai véleményem, hogy érdemes a szuverén állam kifejezés kimondása előtt Putyin ez irányú állásfoglalását felidézni. A komolyság kedvéért….

Mai magyar ember számára – szerintem egy jövőt szolgáló út van – az erős felzárkózás útja, újra Európa többségével való együtt haladás az erősen rögös geopolitikai utakon!

 

 

Politikai iránytű mozgása a Covid árnyékában ma Magyarországon! A veszteségek velünk maradtak.

Torz jogalkotás torzuló társadalom, torzuló jogalkalmazás lett – másként elégedetlenek, sértettek, károsultak lettek magyarok nagy számban!

Most Magyarország a GDP terén elért sikereit fordítsa át a mai magyar emberek javára, s ne ártson ott, ahol csak civil figyelem, átbeszélt és nyitott jogalkotás elegendő volna!

 

 

Szólj hozzá

politikai magyar valóság sajtószabadság jóléti mérsékelt demokrata mérsékelt politikus Országbíró Zoltán Magyarország ma kortárs politikus hiteles politikus magyar ma élet ma a kortárs most a valóság magyar iránytű iránytű a politikában kortárs politika most politika most politikai most Magyarország