2022. jún 30.

Hol a vége? Politikusok, pártok nélkül - egyterű a politikai tér most!

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Hol a vége? Politikusok, pártok nélkül - egyterű a politikai tér most!

Hol a vége? Politikusok, pártok nélkül - egyterű a politikai tér most!

 

Mai idő?  Magyarország most politikai tér szerint egyterű!  Önkormányzati választások ezt mutatták!

 

 

Sok oka van a magyar politika tér túlnyomásos állapotának, míg ellenzéki oldalon, helyesebben a minden más politikai gondolat (melyek közül vannak hitelesek és reálisak stb.) oldalán a politikai vákuum létrejöttének.

Mit gondol ma egy mai magyar a 2022 évi választások számairól?  A voksokból látszik folyamatosan……Latabár Kálmán után egy film a selejt bosszúja sejlik fel, de a vidámság szikrája nélkül!

Magyarország himnuszban már megénekelt balsorsa mai, kortárs politikai értelemben a minden zegzugát átható kontraszelekció.

 

 

Mérsékelt demokrata politikus pontosan megélte, tehát tudja – a mai sokszínű politikai karakterek nem véletlenül nem teljesíthetik ki országnak hasznos adottságaikat……..Hol vannak a négyévenként felbukkanó politikai, retorikai szereplők?

Karizmatikus, politikai elvekkel bíró politikus ma a pártok között gyorsan elvész a magyar közélet számára.

 

 

Önkormányzati időközi választások jelképesen a pont, a mai politikai idő szerinti i-re! Hol vannak elv és érték szerinti pártok?       E politikai tér egy lehetőséget kínál a következeteseknek: sans étiquette.

 

politika

Országbíró Zoltán – sans étiquette

 

 

Mielőtt a pártok formálódása, születése, hanyatlása előre vetítené az ország sorsát, tegyük fel a kérdést joggal: Hol van a nagy támogatók köre?   Hol van a profi szemlélet?  Pénz mellé művész kell, akár operett, akár politika a műfaj!

Századelőn a szegény festőművészeket megtalálta a mecenatúra, ma hogyan nem?

Mai politika legnagyobb kérdése van-e európai magyar nagy támogatói szűk kör és van-e profi szemlélet, ahol a politikai karakter és tehetség felkutatása, felemelése megtörténik?!  Régi lakájpolitikai recept, csak politikából megélni akarók kéregető receptje eredménye már látszik újra és újra megmutatva lényegét – 2022 választásai!

Nagy támogató részéről a tehetségkutatás, a már meglévő, piacon található tapasztalt és önálló személyiségek felkutatása politikai HR kérdése……..Hol maradt el mindez?  Egy gyár dolgozhatna így?

 

Magyarország most a valóságban politikai egyterű lett, a geopolitika közlekedő edényében, Európában furcsán érzi magát.

A háború árnyéke, a járvány és további vészhelyzet az egyterű politika hatékonyságát megnövelheti!

 

Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán politikai véleménye: “Jó politika a mindenkori politika esszenciája, bármely politikai erő képes lehetne rá!   Jó politika felértékeli az összes magyar állampolgárt, kiemeli és erősen támogatja a jelenidőben még élő anyaországi és mai magyart!”

 

 

Szólj hozzá

élet munka magyar politikus autó árak most politikai mai mérsékelt demokrata mérsékelt politikus Országbíró Zoltán politikus Országbíró Zoltán politikai trend kortárs politikus magyar politikus jó magyar igazi politikus hiteles politikus valóság politika a politikus politikai HR hol a vége ma más más most ár index jó magyar