2017. jan 19.

Mi történik a hatalomra jutott pártokkal, magyar politikusokkal? Magyar politikusok mennyire szeretik a magyar embereket?

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Mi történik a hatalomra jutott pártokkal, magyar politikusokkal?   Magyar politikusok mennyire szeretik a magyar embereket?

Választók nem szavaztak olyan intézményi és jogkör változtatásokról, melyeket a választások után egyes hatalomra került pártok létrehoztak.

 

Igaz volt ez Medgyessy Pétert ért durva puccs politikai gátszakadására és utána következő hatalmi politika politikai mélyrepülésére, majd a 2010 óta eltelt politikai időszakra egyformán.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata határozott álláspontja, hogy a civilekre nagy szükség van ilyen politikai morális válságban, noha nehezen érthető módon, egyfajta kommunikációs belterjesség jellemezte a külföldi források elosztását.

 

 

Mérsékelt demokrata nézőpont, hogy egyetlen politikai párt sem képes önmagában a társadalom összes és valódi jelzését megérteni és kezelni!

 

Civilekre és független alkotó csoportokra, független politikai véleményekre, független politikai mozgalmakra és irányzatokra Magyarországnak van szüksége, a magyar nemzetnek van szüksége.

 

Egyetlen politikus sem hordja, sohasem hordta magánál a bölcsek kövét!  Ezt már az elmúlt 13 év messze bizonyította!

 

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint: ” A civilek, független forrásokból dolgozó közéleti társadalmi szervezetek kritikáit nem szabad elhallgattatni, sőt tanulni kell belőlük a hatalomnak.

 

Sem az alkotmány, sem a jogalkotás nem válhatna üressé és választó ellenessé, ha a társadalom és politika érzékeny civilekkel közös gondolkodás, az erős kritika megértése és a hibák kijavítása a mai politikai kultúra része lenne.

 

 

Egy emberarcú politika kialakulása kori Magyarországon nem minden politikai véleményformáló, politikai kritikus akarna pártot alakítani, annak súlyos torzulásaival.”

 

Szólj hozzá

civil választás politikus politikai közérdek sajtószabadság szavazó mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán politikus politikai kör politikai vélemény magyar politikus