2024. jún 02.

Magyarország belső veszélye ma - ha a háború a hazai politikai termék csomagolóanyaga lesz!

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Magyarország belső veszélye ma - ha a háború a hazai politikai termék csomagolóanyaga lesz!

Országbíró Zoltán:"Mai kortárs részéről a stop sorkatonaság, stop háborús politikai termék!"

 

 

Magyarország belső veszélye ma - ha a háború a hazai politikai termék csomagolóanyaga lesz!

 

 

Közeleg a választás, a valóság a politikai térben itt-ott felsejlik, máshol a háborús retorika válik mindent elfedő retorikai csomagolóanyaggá.

Ma a mérsékelt liberális szemlélet megegyezik a magyar emberek pártoktól független óhajával: Stop sorkatonaság! Stop háború!

Ehhez a mai valóság egyik része mellé...másik fele is fontos, Magyarország Európa része kell, hogy legyen - mert a háborús felek közül csak Európa hajlandó az érveinket meghallgatni , a keleti oldal erővel fordítja, hajtja a magyarokat egy háborúban elő..nyugat felé.

 

 

Kik is vettek már részt az ukrajnai harcokba? Minden keleti ország fiai, volt Szovjetunió államainak gyermekei....Ez elmarad a szónoklatokból....mi lesz, ha a háború erre fordul?

Magyarország egy védelmi szövetség része, a védekezés a profi katonák tevékenysége és ideje.

Mérsékelt demokrata szemmel, a háború megállítása még időben, még Magyarország előtt az Európa és NATO együttműködéssel lehetőség csak.

 

 

Mérsékelt demokrata gondolkodással Európa nélkül, NATO nélkül Magyarország már minden szuverenítását elvesztené, vesztette volna. Ma már nem lehetne ennyire sem önálló az állam Magyarországon sem.

Európával szemben, fegyveres erőszakra koncentrált, az emberi életet nem értékelő hatalmak foglalnak el állásokat...széttartó Európa a tagállamai veszteségeit, teljes hanyatlását hozná, hozza!

Ön választ! A valóság ma első számú kérdése: Európa, vagy keleti hatalmak előőrse egy ütköző zónában?!

 

Csak Európával szorosan szövetségben merül fel a lehetőség: Szuverenítás féltése, stop háborús aktív magatartás Magyarország részéről! 

Ma szinte minden magyar egyetért abban: Stop sorkatonaság!  Stop háború!  Háborúmentes Európában éljünk!

Ehhez Európa központjához kell tartozni!

Egy kis országot Európa támogatása és szövetsége nélkül, senki sem fog megkérdezni...mit is szeretne?!   

Ma a valóság adott - Ön választ holnap!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

politikai magyar valóság sajtószabadság mérsékelt demokrata mérsékelt politikus Országbíró Zoltán politikus Országbíró Zoltán Magyarország ma kortárs politikus magyar politikus hiteles politikus politika ma magyar ma élet ma Magyarország most politikai iránytű Ön választ stop sorkatonaság stop háború stop háborús politikai termék stop migráció élhetőbb Magyarország mérsékelt liberális javaslatok