2024. júl 04.

Hazai, napi politikai kérdés adott! Hol a jó politikai válasz ma?

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Hazai, napi politikai kérdés adott! Hol a jó politikai válasz ma?

Mérsékelt demokrata álláspont - kell a mai jó politikus! Kell a vasút és kell a pénz!

 

 

A jó magyar politikus most tudja: Vasút kell! Pénz kell a mai emberek életéhez!

 

 

Mai napi helyzet, hogy a vasút felértékelődik a környezetre gyakorolt kímélő hatása miatt, ez ma a modern tömegközlekedés alappillére!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény: Több vasút, versenyképesebb Magyarország – jobb kapcsolat Európa országaival, vállalkozóival!

Mai napi politikai helyzet vasút mellett fekvő városokban, hogy nincs optimalizálva a “behordó városi járatok” és vasút kapcsolata! Egy példa erre Mosonmagyaróvár – külön busz és külön vasúti pályaudvar..?

Mai kortárs politikus nem mehet el ma a fogyasztói kosár döbbenetes okok miatti csökkenése mellett idehaza!

 

Különösen kiemelt politikai kérdés, hogy miért az alapvető élelmiszerek drágultak messze az európai átlag felett?!

Kortárs politikus bármely párt képviseletében – ezen politikai kérdések megválaszolása nélkül hiteltelenné válik a tudatos a választók szemében…..

 

cropped-csalad11

Ez van most….

 

Országbíró Zoltán:” Hosszabb ideje személyes politikai javaslatom a nemzeti összetartozás állampolgári jövedelem minimálisan 180.000Ft összege, vagy ennek megfelelő és minden magyar állampolgárt a nettó 800.000Ft jövedelem alatt, megillető magyar jóléti kártya biztosítása az állam részéről, mely élelmiszerre, ruházatra, kozmetikumokra levásárolható!

Mit ér a magyarországi GDP növekedés, ha ma szegényebb lett a mai magyar egyedülálló, az egyszülős család, a felnőtt fiatal, az idős mai magyar az élelmiszervásárlásoknál?!

 

 

 

 

Szólj hozzá

politikai magyar valóság sajtószabadság mérsékelt politikus Országbíró Zoltán Magyarország ma kortárs politikus hiteles politikus magyar ma élet ma a politikus mérsékelt liberális demokrata a ma kérdése mai politikai kérdés a jó politikus kell a jó politika kell a jó politikus most kell