2017. feb 22.

Új magyar politika! Méltányos jogállam fontos cél!

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Új magyar politika!   Méltányos jogállam fontos cél!

 

Mérsékelt demokrata politika iránya az új magyar politika!   Előtérben a valósággal és a magyar emberek életét érintő valódi politikai kihívásokkal. 
 


 

Mérsékelt demokrata politikai értékeléssel, a magyar választó számára 2017 februárjára világos politikai kínálat alakult ki a FIDESZ és az MSZP politikai termékeiből:
 
- Új nemzeti politika  (Tele Európával szembeni programpontokkal.) a FIDESZ részéről.
 
- Új baloldali demokrata politika (Társadalmi esélyegyenlőséggel, erősebb európai integrációval stb.)MSZP részéről. 
 
 
 
 
Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy az egyik program (FIDESZ program) erősen eltér a gazdasági és társadalmi valóságtól, míg a másik programnál - MSZP program - annak hitelessége és következetessége eddig nem bizonyított, igen kockázatos, Botka Lászlón túl a hiteles politikusi arcvonal még nem látható. 
Mérsékelt demokrata politikai irány és program: Új magyar politika!
 
 
 
 
 
Mérsékelt demokrata politikai szempontból, valóságos a migráció kérdése a FIDESZ programból, azonban a válasz rá csak erősebb NATO és európai integrációval található meg.
 
Mérsékelt demokrata politikai értékeléssel, az új baloldali demokrata politika reális társadalmi gondokat és problémákat, valósabb helyzetet vázol fel, de számos súlyos politikai kérdésre nem ad még választ!  (Devizahitelesek ügye megoldása, fiatalok lakáshelyzete stb.) 
 
 
 
 
A mérsékelt demokrata politika a drasztikus jogi dereguláció (Életszerűre kell egyszerűsíteni a jogszabályi hálót.) mellett áll ki, egyik legfontosabb problémának a jogkereső emberek kiszorítását a törvényes jogorvoslatokból, életük jogi és bürokratikus ellehetetlenítését látja (idetartozik a devizahitelesek kérdése, civilek kérdése stb.), az átláthatóság és nyílt és tisztességes pályázati rendszer visszaállításával! 
Szólj hozzá

politika magyar politika új politika mérsékelt politikus Országbíró Zoltán politikus magyar politikus új politikus új magyar politika politika magyaroknak