2018. nov 01.

Mai magyar emberek - mai magyar politikai kérdések!

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Mai magyar emberek - mai magyar politikai kérdések!

 

A mai magyar kortárs politika nem fogadhatja el a volt devizahitelesek mai helyzetét, a politikai idő alkalmas lehet!

 

A politikus a parlamentben, a politika miért nem foglalkozik a vidéki magyar devizahitelesek sorsával?

 

 

Kortárs mérsékelt demokrata politikai gondolkodással a vidéki politika két sötét foltja ma, a volt devizahitelesek sorsának rendezetlensége, a joghoz való hozzáférésből kirekesztő és életszerűtlen túlzott elektronikus eljárások erőltetése!

 

Lassan a gazdasági és jogi kasztosodás lesz jellemző a magyar valóság terében!

Ez a magyar valóság.

 

Vidéken az élet más tempót biztosít az emberek számára, s mást várna el a túlzó elektronikus eljárások sora.

Mai család vidéken lassan arrébb költözik más magyar vidékre, vagy felmond a mai magyar politikai hatalomnak és külföldön él tovább…..

 

Szép magyar vidéken, emberi sorsok, emberi tragédiák.

Magyar emberek kiszorulnak a joghoz való hozzáférésből, folyamatosak káraik, kiszorulnak a magyar kis és mikrovállalkozások a nyugodt és versenyképes piaci tevékenységből.

 

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket – kortárs módon. Új politika szükséges!

 

Magyarország ma elvesztegeti lakosságát!

 

 

Mérsékelt demokrata politika, a konstruktív ellenzéki kritika álláspontján van a szabadságjogok minőségi csökkentése jelenségei miatt, de elismeréssel tekintve a magyar iparfejlesztés új eredményei iránt.

 

Mérsékelt demokrata politika az iparfejlesztést és a szabadságjogokat, valódi jogállamot együtt tartja a politikája homlokterében, a családpolitika dinamikus erősítése és első gyermek vállalásának ösztönzése után.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata nyilatkozataiban az új politika, az új politikai kultúra elkötelezett képviselője.

 

” Nincs az a választási kényszer, amely elfeledtetné a devizahitelesekkel való politikai nemtörődömség emberi, társadalmi kárait. Tehet a mai magyar politika.

A magyar mikrovállalkozások hátrányainak létrehozó politikáját 2006 óta a mikrovállalkozások félszázezres tömegben szenvedték meg.

Ezek a kárt megélt emberek is magyar emberek voltak.” – Fogalmazza meg az új politika mellett kiálló vezető mérsékelt demokrata.

 

Mérsékelt demokrata politika a tudatos választók politikája, a magyar emberek érdekeit is képviselő mérsékelt demokrata politikai irányzat.

 

Magyarország a politikai kultúra, politikai gondolkodása megújítása nélkül a választásokkal ismét ugyanabba a folyóba léphet, mely már egyszer bizonyította nem a magyar emberek életének javulásában érdekelt.

 

Az Európai Unió megszületett jogértelmezése kaput nyithat a hitelek vitáinak megoldására!

 

 

 

Szólj hozzá

magyar autók politikus valóság magyar politika mérsékelt demokrata mérsékelt politikus Országbíró Zoltán politikus magyar ma mai magyar élet élet ma mai élet Magyarország magyar ember élete vidéki magyar devizahiteles politikai megoldások