2017. már 22.

Codex Alimentarius Hungaricus – Magyarok egészségének védelme itt kezdődik!

írta: XXI.század - magyar pillanatok
Codex Alimentarius Hungaricus – Magyarok egészségének védelme itt kezdődik!

 

Mérsékelt demokrata szakpolitika a magyarok egészségvédelmének legfontosabb problémái közé sorolja a magyar élelmiszer, Magyarországon kapható élelmiszer minőségét!

 

Támogatandónak tart minden olyan magyar élelmiszerkönyv előírás változtatást, amely a több egészséges tartalom, kevesebb mesterséges adalék élelmiszereken belüli arányát segíti.

 

 

Ne csak a reklámokon legyen egészséges a család!

 

Németország, Svédország, Ausztria messze előttünk jár az áruházaikban forgalmazott húskészítmények, tejtermékek minőségében, a várható élethossz is messze jobb, mint Magyarországon!

 

Mérsékelt demokrata szakpolitika támogatásra érdemesnek tart minden olyan már megindult folyamatot, amely a húskészítmények minőségének általános javulását eredményezheti Magyarországon.

 

 

Fontosnak tart a mérsékelt demokrata gondolkodás e területen a fogyasztókat a jobb minőségi élelmiszer irányába terelő kampányokat, mert az 50% hústartalom, mint alsó határ pl. a késztermék felvágottak esetében nem megnyugtató a magyarok egészsége szempontjából.

 

 

Vidékiek és városi emberek életének minőségére, a magas minőségű élelmiszerek elérhetősége, azok biztos piacon tartása erősen kihat.

 

Ma Magyarországon, az áruházláncok üzletei között óriási különbségek találhatóak, de még nagyobb a különbség ha azok anyaországi (európai) üzleteinek választékát megnézi a magyar vásárló.

 

 

Sajnálatos, hogy valódi jó minőséget forgalmazó klasszikus élelmiszerláncok pl. EDEKA (Németország) be sem léptek Magyarországra.

 

 

Szólj hozzá

politikus vállalkozás Országbíró Zoltán politikus egészség és politika magyar politikus reformpolitikus reform ma élelmiszer ma egészség és élelmiszer élelmiszer és politika valódi reform